AZ Monica

Arts Fysische Geneeskunde en Motorische Revalidatie

Functie

A.Z. Monica is een dynamisch ziekenhuis in regio Antwerpen, dat naast de basisactiviteiten beschikt over heel wat diensten met supra regionale uitstraling, zoals de dienst Orthopedie, de Oogkliniek, het Bloedvatencentrum en de dienst MKA. 
A.Z. Monica heeft een samenwerkingsovereenkomst met het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen, diverse specialiteiten werken nauw samen , op een wetenschappelijk verantwoorde manier.
Het ziekenhuis werkt aan een kwaliteitszorg (J.C.I. accreditering is aangevraagd), die tevens betrokken en mensgericht is. Dit begint bij vakbekwame medewerkers, aan wie een professionele werkomgeving met gevarieerd werk wordt geboden, met interessante opleidingen en doorgroeimogelijkheden. 

Momenteel zijn we op zoek naar : 

Een dokter Fysische Geneeskunde en Motorische Revalidatie voor de campus te Deurne en Antwerpen. Bij voorkeur heeft u de revalidatie-erkenning, of bent u bereid die te behalen. De vakgroep bestaat uit 4 Revalidatieartsen. De afdeling Fysische Geneeskunde en Motorische Revalidatie heeft 81 revalidatiebedden voor locomotorische en neurologische Revalidatie, een kinédienst voor patiënten die op de verschillende medische afdelingen gehospitaliseerd zijn, en een zeer uitgebreid ambulant platform, met onder andere rug- en nekschool, neurologische en orthopedische revalidatie, oncologische revalidatie en sportrevalidatie. Het vakgebied wordt in de volle breedte uitgeoefend, en is verspreid over drie campussen.


Profiel

U bent een enthousiaste revalidatiearts met affiniteit voor ziekenhuisrevalidatie en voor rug-pathologie. U bent communicatief vaardig, en heeft interesse in het mee ontwikkelen van de vakgroep op inhoudelijk en organisatorisch vlak. U bent bereid te werken over de verschillende campussen. U werkt graag samen met andere specialiteiten. U bent open, consequent en aanspreekbaar voor patiënten en paramedici. U combineert individuele verantwoordelijkheid en inzet met teamspirit.


Interesse ?

Herken je jezelf in dit profiel, en heb je er zin in, neem dan contact op met Dr. Claire Sneyers, diensthoofd Fysische Geneeskunde en Motorische Revalidatie.
Tel.: 03/320 59 97
E-mail: drsneyers@azmonica.be