AZ Monica

Neuroloog

Functie

Een hart voor patiënten combineren met doorgedreven professionalisering, AZ Monica maakt er werk van. Onze campussen AZ Monica Deurne en AZ Monica Antwerpen bieden 477 bedden aan in de regio Antwerpen, en 1300 medewerkers zorgen elke dag dat kwaliteitszorg synoniem kan staan met een warme, persoonlijke uitstraling. Werk jij bij AZ Monica ook mee aan gastvrije zorg voor Antwerpen?

  AZ Monica is een dynamisch en modern ziekenhuis, deel van de ziekenhuisgroepering met UZA, Klina, St-Jozef Malle en Heilige Familie Rumst. Wij bieden toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg en behaalden in 2017 het JCI-label.
   De dienst neurologie beschikt over 28 bedden, met ook vier bedden beroerte eenheid.
    Er is een goede samenwerking met de neuro-radiologen voor het bekomen van MR’s, er is een slaapkliniek en ook 24u EEG monitoring bestaat tot de mogelijkheid. Er is verder een goede samenwerking met de ondersteunende diensten waaronder een erkende pijnkliniek.
     Wij bestaan uit een equipe van 4 neurologen, waarvan 3 voltijds en 1 deeltijds. Er zijn plannen om ook te starten met een assistent neurologie.
      Wij kijken alvast uit naar een fijne kennismaking en wie weet een mooie samenwerking in de nabije toekomst.
       Wij bieden:
        • associatie met de reeds aanwezige 4 neurologen
         • bespreekbare werkomstandigheden, waarbij iedere neuroloog 8/10 werkzaam is in de associatie, met vraag tot consultatie over de beide campussen (Deurne/Antwerpen), alsook in de externe poli Blancefloer.
          • mogelijkheid om zich verder te verdiepen in deelspecialisme
           • inloopperiode van 2 jaar, waarna volledige evenwaardige deelname in de associatie en dit op zelfstandige basis
            • nadruk ligt op een aangenaam samenwerkingsverband met aandacht voor de goede werksfeer met gemotiveerde en enthousiaste collega’s en personeel en waar de onderlinge goede samenwerking tussen de artsen en de andere hulpverleners centraal staat.

Interesse?

Voor meer inlichtingen kan je dr. Erik Renders, diensthoofd neurologie, contacteren via email erik.renders@azmonica.be of telefonisch via 03/240 22 82 (vanaf 9u).

Solliciteren kan per mail met bijgevoegde c.v. naar erik.renders@azmonica.be